Bøker om drikkekar i tre. Ølhøner, ølfugler, ølboller, tutekanner, trøys, kaner. kjenger og staup. beger og einskilskopper

Gavetips

Ølboller og andre drikkekar i tre

To bøker av Per Terje Norheim gir et detaljert innblikk i våre vakre drikkekar i tre. De unike objektene i The Gundersen Collection er stilt ut på Vestlia Resort på Geilo.

Pål Gundersen startet å samle for tretti år siden, I dag har han Norges fineste privatsamling av slike objekter – både kvalitativt og kvantitativt fullt på høyde med de beste offentlige samlinger.

Gi en gave som handler om noe av det fineste i folkekunsten.  Våre vakreste ølhøner, kaner og kjenger, ølboller, øser, trøyser, staup, kanner og tutekanner. Hver gjenstand er vakkert avbildet og beskrevet i detalj.

Bøkene kan kjøpes på Vestlia Resort og i bokhandelen.

Bestill på nett her:

Tanum Ølboller

Tanum Ølhøner

Haugenbok Ølhøner

Haugenbok Ølboller

Ark Ølhøner

Ark Ølboller

Bokkilden Ølhøner

Bokkilden Ølboller

Adlibris Ølboller

Adlibris Ølhøner

The Gundersen Collection er en imponerende samling av kunst og norske bondeantikviteter. Store deler av samlingen er stilt ut på hotellet Vestlia Resort i fjellbygda Geilo, Norge. The Gundersen Collection har også Norges viktigste private samling med grafikk av Edvard Munch. Ikke minst flere håndkolorerte grafiske verk. Her er bokutgivelse fra den store samlingen med drikkekar i tre. Boka Ølhøner av Per Terje Norheim.